Positiv till ideen

December 28, 2013

Jag skulle gärna vilja ha en pool. Det verkar så himla skönt att kunna gå upp på morgonen och bara slänga sig i poolen. Min bror har köpt en pool från svenskapoolfabriken och han säger att han inte klarar sig utan en bassäng i sin morgonrutin. Det är tydligen hur uppfriskande som helst. För mig är det mest kaffe som är det viktigaste när jag kliver upp. Men det låter ju mycket häftigare att man inte kan klara sig utan ett morgondopp än att man inte klarar sig ute kaffe på morgonen. Det är ju egentligen inte så jättebra att dricka kaffe. Det känns inte så hälsosamt men samtidigt så kan man väl inte vara så hälsosam hela tiden, man måste ju leva också som de säger. Men vi får väl se om jag köper en pool eller inte, för stunden så är jag väldigt positiv till ideen.

Leave a Reply